Mieke's memoires 1

Hallo, ik ben Mieke, de vrouwelijke helft van een swingerskoppel, bisexueel (ik geniet van mannen en vrouwen en ik laat vrouwen en mannen genieten) en slavin tijdens bdsm. Onze swingerswereld en onze bdsm-wereld houden we strikt gescheiden.

Ik wil jullie graag én zelf ook wat opgewonden vertellen over een bdsm-opdracht, een bezoek aan een videotheek en dan meer specifiek, aan het sexfilmgedeelte van de videotheek.

Thuis was mij gevraagd om mij sexueel en "minimaal" te kleden, zonder lingerie. Keurig overal alle haartjes weggeschoren, lekker gedoucht, een topje met open rug en een bandje met strikje rond mijn hals
(zonder bh natuurlijk, ik draag niet graag een bh, mijn borsten zijn groot maar stevig en kunnen best zonder bh, en met een open rug is zo'n bh-band ook lelijk)
en een heel kort rokje (zonder slipje eronder natuurlijk) aangedaan.
Mijn haar leuk opgemaakt, make-up opgedaan, een vleugje parfum en met mijn korte laarsjes aan vond ik mezelf best sexy.

Mijn meester was blij met hoe ik er uit zag en deed mij voor een hoge spiegel, met mijn kontje naar de spiegel toe, bukken naar een dvd-doosje dat hij op een kleine doos had gelegd. Ik moest het dvd-doosje langzaam nemen, ondertussen mezelf in de spiegel bekijkend. Niet vrouwelijk door de knieën buigend maar met mijn benen uit elkaar en zo gewoon voorover bukkend...

Als ik het over sex heb en tijdens sex, dan zeg ik niet poesje, spleetje,... maar mijn "kut". Dat past best bij mijn kale, met grote binnenste en kleine buitenste lippen, dus opvallende en ook gepiercde kut.

Zo langzaam voorover bukkend, mijn benen uit elkaar, het dvd-doosje nemend, kon ik mijn billen en mijn kut zien in de spiegel. Ik begreep direct dat iedereen die achter mij stond, zo mijn kut helemaal zou kunnen zien.

Mijn slavin-opdracht was duidelijk: we rijden naar videotheek Enola te Mere, België, niet zo ver weg, we gaan beide de videotheek binnen en zoeken wat door de gewone films. Wanneer er enkele mannen het afgeschermde 18+ sexfilm-gedeelte van de videotheek binnen gegaan waren, moest ik drie sexfilms gaan kiezen van de onderste rij van het rek.

Ik zou wachten tot er een man in mijn nabijheid stond. Bij het nemen van elke film moest ik eerst met mijn benen uit elkaar gaan staan en mij dan, alles langzaam, voorover bukken, niet vrouwelijk, een dvd-doosje kiezen en nemen, terug recht komen en rustig de tekst op het dvd-doosje lezen.

Het dvd-doosje net zo voorover buigend terugzetten, om zo op een kwartiertje tijd drie sexfilms te kiezen.

Indien een man met zijn hand onder mijn rokje zou komen (of elders), moest ik hem even laten doen (zolang het sexgewijs veilig bleef) en dan vragen om ermee te stoppen. Geen gegil of zo natuurlijk.

Eens in de videotheek, bij het zoeken door de gewone films, zag ik de videobewakings-beelden uit het sexfilm-gedeelte af en toe op een scherm aan de muur achter de kassa opduiken.
Deze beelden waren zwart-wit en heel vaag, opzettelijk, veronderstel ik. Er waren enkel schimmen op te zien, geen details.

Drie mannen waren het sexfilm-gedeelte binnengestapt en ik kreeg toestemming om ook in sexfilm-gedeelte mijn drie films te gaan kiezen...
Het was er 18+ en ze gingen sexfilms uitzoeken, die mannen, ze moesten er tegen kunnen, dacht ik. Ik was benieuwd naar wat er ging gebeuren.

Zodra in het sexfilm-gedeelte zag ik een man naar mij en dan naar mijn borsten kijken. Ja... mijn tepels waren hard en zo zichtbaar door het topje. Ik vond zijn blik best leuk, ook toen die over mijn rokje naar mijn benen gleed.

Ik ging sexfilms kiezen !
Ietsje van het rek weg, mijn benen uit elkaar, mijn kontje naar hem gericht en dan langzaam helemaal voorover bukken, naar de onderste rij films... Welke zou ik nemen, die hier voor mij ? Of deze ernaast ?

Ik nam mijn tijd, goed wetend dat die man naar mijn billen en mijn kut aan het kijken was. Ik zag zijn voeten vanuit mijn ooghoek mijn richting uit staan, enkele meters achter mij.

Komt er een hand op mijn billen ? Op mijn kut ? Neen... Wat een gentleman. Of gewoon niet durven van schrik dat ik zou gillen. Wie weet.

Dvd-doosje genomen en terug recht. Zou ik naar hem kijken ? Ja, even heel rustig, zo van niets aan de hand toch.

Hij keek wat verbaasd, verwonderd maar ook gelukkig en blij. Met tintelende oogjes. Ik heb naar hem geglimlacht, niets verlegen, net of er niets gebeurd was.

Na het "lezen" van de tekst op het dvd-doosje heb ik het, nu met hem en een andere man dichtbij mij, langzaam en op dezelfde uitdagende wijze, met mijn kut goed te kijk, teruggezet. Heerlijk uitdagend, lekker hoerig, ik geniet er van. Op naar een volgende sexfilm in de andere gang van dit kleine sexfilm-gedeelte.

De mannen wandelden "toevallig" mee, best leuk, ik zocht verder sexfilms, telkens met mijn kut bloot, geen aanrakingen, enkel hun blije blikken. Het verbaasde mij wat, dat ze mijn billen of kut niet aanraakten. Gentlemen ?

Mijn tepels waren nog steeds hard toen ik met drie sexfilm-kaartjes het sexfilm-gedeelte buiten kwam, mijn meester was er niet meer (zou naar de auto gaan), lidkaartje en de sexfilm-kaartjes afgegeven aan de kassa, dvd's in anonieme doosjes gekregen en betaald.
De mannen waren nog niet uit het sexfilm-gedeelte gekomen.
Op het scherm achter de kassa stonden drie schimmen bij elkaar in het sexfilm-gedeelte. Waren ze aan het praten... Waarover...

Terug in de auto moest ik van mijn meester aan mijn kut voelen en die was flink nat.
Hij vertelde mij dat hij mij, als "schim", meermaals had zien bukken op het bewakingsscherm, in de nabijheid van mannen.
Hij was tevreden over mij en ging mij belonen.
Dit was een gedurfde maar opwindende en leuke opdracht geweest, zelfs zonder aanraking.

Al had ik eerlijk gezegd verwacht dat ik, met mijn herhalend uitdagend voorover buigen, een hand op mijn billen zou gevoeld hebben, of vingers op of zelfs in mijn kut,... en ik weet dat ik er ook zo van genoten hebben.

Hallo, ik ben Mieke, de vrouwelijke helft van een swingerskoppel, bisexueel (ik geniet van mannen en vrouwen en ik laat vrouwen en mannen genieten) en slavin tijdens bdsm. Onze swingerswereld en onze bdsm-wereld houden we strikt gescheiden. Ik wil jullie graag én zelf ook wat opgewonden vertellen

Plaatsingstijd: 3 jaren geleden Woorden: 995 woorden
Vandaag: 1 x bekeken Totaal: 5320 x bekeken
2 0

Geen reacties aanwezig